Teknikindustri i Växjö - TIVAB
Teknikindustri i Växjö - TIVAB
Teknikindustri i Växjö - TIVAB

Vi söker personal (beredare, grovplåtslagare)

2018-04-11

Just nu söker vi beredare och grovplåtslagare! Arbetstiderna för tjänsterna är dagtid och avser heltid.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som beredare är hos oss länken mellan försäljning och produktion. Arbetsuppgiften består i att bereda insålda projekt. Utifrån våra kunders ritningar och krav tar beredaren fram produktionsunderlag och beräknar materialåtgång för att sedan beställa material. Befattningen är även en del av ledningsgruppen.

Din profil
Vi söker dig med teknisk bakgrund, ingenjör eller liknande, med erfarenhet från metallindustrin. Datavana och kunskaper inom AutoCad är ett krav. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Arbetsuppgifter
Som grovplåtslagare formar du och monterar detaljer av grovplåt. Arbetet innefattar en tillverkningsprocess från plåtbit till färdig produkt. Du kommer bygga och häfta upp produkter samt i vissa fall färdigsvetsa produkter. Produkterna är omväxlande i material från stål till rostfritt men även omfattning och mängd-
Tjänsten kräver kunskap i ritningsläsning.

Din profil
Vi söker en noggrann person som kan arbeta självständigt efter ritning och har goda kunskaper inom sina kärnområden och du har erfarenhet inom metallindustri. Det är meriterande om du har truckkort samt utbildning i säkra lyft.

Ansökan
För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Pieer Magnusson, 0470-724667. Löpande urval tillämpas så skicka gärna in din ansökan redan idag. Senaste ansökningsdag är 2018-05-20

Välkommen med din ansökan!