Teknikindustri i Växjö - TIVAB
Teknikindustri i Växjö - TIVAB
Teknikindustri i Växjö - TIVAB

Vi söker nya kollegor!

2018-03-07

Då marknaden efterfrågar våra produkter så har vi nu ett behov av att komplettera vår personalstyrka. Vi söker grovplåtslagare, svetsare och montör till vår fabrik i Åryd. Läs mer nedan!

Som grovplåtslagare formar du och monterar detaljer av grovplåt. Arbetet innefattar en tillverkningsprocess från plåtbit till färdig produkt. Du kommer bygga och häfta upp produkter samt i vissa fall färdigsvetsa produkter. Produkterna är omväxlande i material från stål till rostfritt men även omfattning och mängd-

I rollen som svetsare innebär att du kommer att arbeta med olika typer av svetsarbeten på olika metaller, både svart och vitt material. Metoder som används på företaget är MAG och MIG.

Som montör kommer du att få arbeta med allt från slutmontering av avancerade maskiner till packning och hantering av mindre komponenter. Även genomgång och service av egna maskiner kan förekomma.

Samtliga tjänster kräver kunskap i ritningsläsning.

Din profil
Vi söker noggranna personer som kan arbeta självständigt efter ritning och har goda kunskaper inom sina kärnområden.
Vi söker dig som har erfarenhet inom industri/verkstad. Det är meriterade om du har truckkort samt utbildning i säkra lyft.

Ansökan
För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Pieer Magnusson, 0470-724 667 alt pieer.magnusson@tivab.com. Löpande urval tillämpas så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!